Për të gjithë ata që
Dashurojnë Muzikën

Për krijuesit e muzikës

Unë krijoj muzikë, kompozoj, shkruaj tekste ose publikoj muzikë.

Albautor në një shikim

Kush jemi ne?

Pse ekzistojme?

Lexo më shumë

Kështu Albautor shpërndan të ardhurat e grumbulluara

Zbuloni kush përfiton nga ardhurat e grumbulluara tona.

Lexo më shumë

Përfitimet e anëtarësimit në Albautor

Përparësitë që ne ju ofrojmë. Dhe përse një anëtarësim me ne ia vlen.

Lexo më shumë

Së bashku, ne sigurohemi që krijuesit të mund të jetojnë nga puna e tyre.

Qoftë gjatë një koncerti, në një klub, një kafene apo në internet - nëse janë përdorur veprat e krijuesve të muzikës, meritojnë një pagesë të drejtë për ta. Kontributi juaj financiar u mundëson krijuesve të muzikës të jetojnë jashtë punës së tyre.

Njoftimet

Si mund t'ju ndihmojmë?

Kolegët tanë në qendrën e klientëve kujdesen për të gjitha pyetjet në lidhje me temën e përdorimit të muzikës. Ne jemi këtu për ju.

Kontaktoni

Na ndiqni në rrjetet sociale